QUI SOM?

SEMAIHA és una empresa d’inserció que ofereix serveis de millora de la qualitat de vida als habitatges.

Hi participen persones en situació de risc d’exclusió social i amb dificultats d’inserció sociolaboral derivat del consum de tòxics i/o patologia dual. Aquest projecte ofereix una oportunitat d’incorporació en el món laboral, una experiència positiva vers la feina, l’aprenentatge d’uns oficis, l’adquisició d’hàbits laborals, i el treball en unes condicions de flexibilitat i acompanyament adaptades a les seves necessitats físiques, psicològiques i socials.

Actualment tenim diferents convenis signats amb institucions de Lleida que garanteixen l’estabilitat econòmica, com també realitzem altres feines puntuals per altres entitats i clients del territori de Lleida. Destacar que l’activitat de Semaiha es centra en treballs de neteja de comunitats de veïns i oficines.

OBJECTIUS

– Potenciar l’inserció laboral tot oferint una experiència positiva vers la feina.

– Integrar i mantenir les persones en una feina o una dinàmica de recerca de feina.

– Aprendre nous oficis i les seves respectives tasques i responsabilitats tot complementant-ho amb el tractament terapèutic.

– Fomentar l’aprenentatge d’habilitats laborals per a la òptima inserció en l’empresa Semaiha i el mercat laboral ordinari.

– Oferir en competències transversals, a nivell tècnic (contingut i tasques), metodològic (saber fer), participatiu (comunicació i treball en equip) i personals (responsabilització, decisió i organització).

PERFILS QUE ATENEM

Els perfils de persones que atenem poden ser:

– Persones que venen derivades d’altres entitats que ja porten un seguiment social i es troben en una situació bastant estable, que els permet buscar una feina amb un acompanyament i seguiment. Són persones que, tot i tenir certa autonomia, no coneixen els recursos i necessiten un suport en els seus objectius de recerca de feina.

– Persones en procés de rehabilitació que presenten un perfil d’habilitats i hàbits deteriorats i el mercat laboral ordinari dificulta la seva inserció. També persones que necessiten un seguiment més exhaustiu per manca d’hàbits, formació i estabilitat personal.

Aquestes persones, tal i com s’ha esmentat anteriorment, poden venir derivades per entitats del teixit associatiu de Lleida, com l’Associació Antisida o Arrels Sant Ignasi, o a través del CASD-Hospital Santa Maria de Lleida. 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

SERVEIS QUE OFERIM

Neteges de fi d’obra.

Neteges de comunitats de veïns, oficines i tot tipus d’establiments.

Neteja de vidres i aparadors.

ESTATUT

MEMORIA

EMPRESES COL·LABORADORES